Måndag

Jag har bränt mig! I gommen!! Maten var lite för varm och det har blivit en blåsa uppe i gommen lite till vänster. Inget hångel för mig på lääänge Jag får hålla mig till filmjölk och yoghurt för varma saker är inte att tänka på.

Igår hade jag filmdag. Såg Wallander Luftslotter och Click. Wallander var bra, som vanligt. Click var faktiskt himla kul, speciellt när han kommer på att han kan snabbspola hunden och sen när han trycker på play så typ svimmar hunden av ansträngning efter att ha parat sig med en mjukisanka i 400km/h.

Tittade även på V för Vendetta och det var ju inte nånting för mig. Jag orkade inte ens se klart den. Ska försöka se den tillsammans med MrT nån dag, om han inte redan sett den.

När börjar affärerna med ljusslingor inför julen? Här om dan så brann den jag har runt min chimney upp och jag satte dit en lila istället, inget vidare snyggt utan jag måste nog ha en sån som jag hade innan, den lila är för lång med för många lampor och så syns sladden så mycket eftersom den är just lila. I och för sig så brukar ju julskyltning och sånt börja tidigt och nu är det ju oktober så jag hoppas det är snart. I övrigt så tycker jag att det ska vara jul enbart i december.

Eftersom det gick så bra med att knyta armband/fotlänkar så har jag nu börjat att knyta ett hårband. Mååånga trådar blir det!!

Armband/fotlänkar ser ut såhär:

Jag har också suttit och pillat lite med knappar för hemsidan, såna där flashiga som ändrar utseende när man har markören över och klickar. Jag hittade ett program som kunde hjälpa till att göra såna, men det är ju lite fusk att använda tycker jag så jag behåller de knappar jag har ett tag till.

Jag bjussar på en underbar filmsnutt! Roliga katter!! Länken öppnas som vanligt i nytt fönster!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Tarmar är sådan där plast som korvarna är inrullade i."
Gunnar, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006