Tisdag

Igår var det fotboll! Mot MalmöFF. H och jag tog en föröl, via sms!! Det ni, det har jag aldrig gjort förut!! Det utvecklade sig till en mycket underhållande match och den slutade 2-2 och det var helt rättvist faktiskt.

Eftersom min lilla Mamma tyckte att det var ett fruktansvärt ringade när vi var på landet så har jag slutat med att ringa. Det har resulterat i att jag typ slutat prata med min Mamma Så ska det väl inte vara? Att vår kontakt hänger på om jag ringer eller inte?

Just i detta fall känns det ju bra att ha en syster, jag ringde henne och frågade om hon har det likadant liksom. Jag känner endel ensambarn och har aldrig reflekterat över det förut, men hur fasen gör dom när föräldrarna är puckade??

Det har ju varit diskussioner om dataintrång mellan våra riksdagspartier. Hur svårt är det när människorna har samma lösen som login liksom?? GP, han är annorlunda han

Jag har fått ett solpuder Tyvärr så vet jag ju inte riktigt hur man beter sig med sånt. Kan man använda det direkt på huden utan att först he på foundation? Det jag insett är att man ska ha det på typ näsa, haka, panna och kindben för att få en lite "solbrun" feeling. Hjälp!!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När tjejerna kommer i puberteten börjar de bry sig om sädesceller och såna saker"
Ola, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006