Fredag

Igår så fick jag hem mina böcker, äntligen! Dessa har genererat en hel del skratt och det är alltid bra.

Åkte även till ÖB, i sällskap med H, och fyllde på med schampo, balsam och tvål. Vi köpte tvål till Robban eftersom han har ju så lite hår att vi tyckte att schampo var slöseri på honom, men han fick en tvålkopp också

Fick kartongerna av H. Var på bolaget. När jag till slut äntligen anlände till Cajans parkering här hemma så insåg jag att jag skulle få gå massa gånger. Lilla gulle H hjälpte till så det blev bara en vända
Just det, jag hittade en ram till min BluesBrothers-affisch! Jag har bara varit på gång att köpa en i nåt år eller två Tyvärr så luktade det inte nåt vidare när jag rev av förpackningen på ramen, så just nu står den och vädrar sig lite, så jag har inte fått upp den på väggen ännu.

Ni måste verkligen hålla tummarna nu, jag tror nämligen att jag fått till datorn nu. Kanske allafall. Den har ännu inte dött, annat än när jag stängt av, varken igårkväll eller idag

Spyware doctor har jag givit upp, jag letade crack till det men hittade inget som funkade bra Nu kör jag med nåt som heter SpyEmergency istället och hoppas att det går bra.

Det var fotboll igår. Bajen åkte ner till Göteborg och spelade mot BK Häcken. Skitsport, det blev oavgjort

Kia tog ledningen mot IFK Göteborg och vann tyvärr Elfsborg vann mot GAIS, bra

Eftersom jag äntligen fått kartongerna så har jag nu fyllt dessa, i och för sig bara två stycken. Jag måste ha några till. En till går in i garderoben där jag började. Snowracer och pulkor åker till sopen eller hem till Mamma, nån som vill ha?

Nu ska vi iväg och byta till vinterhjul. Sedan måste jag handla; strumpstickor, grönsaker, kaffefilter och kaffe.

Jag har tänkt att färga håret ikväll och ha en lugn hemmakväll. Och nu ska det tamigsjutton bli lugners!!
Sömnen ville inte infinna sig inatt mer än två timmar, jag brukar ju kunna få tre allafall. Vissa nätter är det hopplöst. Jag vill ju inte proppa i mig massa tabletter heller, insomnings- och sömntabletter tycker jag att jag tar alldeles för ofta men det kanske är dags för lite piller till kvällen.

Dagens engelska macka!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får den andra ett extra matbord istället."
Regina, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006