Torsdag

Idag börjar vi med engelskan: Mackans engelska läsövning

Tantlunchen var mycket trevlig. Det som jag ännu en gång blir upprörd över är hur fasen våra gamla behandlas. Det är alla dessa som byggt upp Sverige och sett till att vi har det så pass bra som vi har det. Helt sjukt att en pensionerad dam, vars man gått bort, måste fundera på om hon kan bo kvar i sin lägenhet nu när hon är ensam.

Igår så ringde parkeringsgrannen. Det visade sig att det inte var den vanliga utan nån av hans kompisar som ställt bilen där. Så nu är jag allafall äntligen av med bilnyckeln!!

Mille och jag fikade i Globen. Inte så där lysande idé för att det var lön igår och dessutom en hockeymatch så det var massor med folk på alla ställen. Som tur var så hittade vi ett ställe där det inte serverades öl och där var det lite mindre med folk

Min dator fortsätter att strula Jag har provat massor av spywareprogg och så. Nu börjar jag fundera på att installera om hela skiten, bara det att den var ju liksom förinstallerad när jag köpte den så jag har recoveryskiva bara Sånt gillar jag inte. Vi får se hur det går, det, peppar peppar verkade gå lite bättre igårkväll.



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Först blir man en cell, sedan blir man barn, sedan blir man mamma, sedan blir man mormor, sedan blir man mormorsmor och sedan blir man mormorsmormor. Till slut blir man lera"
Maria, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006