Tisdag

Nu är jag jäkligt trött på att ha tvättstugan!!! Igår så skulle lakanen skvalpa runt lite, det gick fint. Sedan ska dessa torka också, jag höll på i tvättstugan från 12:30 till 18. Helt sanslöst ju!!! Mest berodde det på att vårt torkrum är så himla bra att det tog fyra timmar att få torrt

Igår ringde syrran för då hade hon minsann pratat med banken. KG på banken säger att det visst går att sätta in stålars på våra konton med lite siffror och skulle prata med mäklar-Torsten om det. Självklart så tyckte hon att vi varit sååå duktiga som löst allt utan att prata med henne Så jag passade på att skicka brev till KG, mest för att höra om hon bytt mailadress, hon höll på med det.

Igår kom räkningen på denna sida också. 150 spänn om året kostar det tydligen att ha sidan. Det är ju en förhållandevis låg kostnad tycker jag. Jag har ju sidan på hotell liksom.

Skickade sms norröver för jag trodde att jag blivit bortglömd. Som tur var så hade jag inte det och det är ju alltid trevligt! Betalningen det gällde var skickad samtidigt som alla andra räkningar och borde ju anlända väldans snart.

Idag är det dags att träffa pysselkillen igen. Det ska bli skönt, vi kanske äntligen hinner börja med vårdplanen. Jag måste nog även berätta att jag gripits av stickningen igen, jag har stickat så jag har så jäkla ont på kvällarna. Det är helt sjukt att jag fortsätter liksom. Jaja, vi får väl se vad han säger. Älgen tror ju att det kan bero på att kylan har kommit och att det är därför jag har mycket mer ont nu. Jag vet inte nåt men vill inte ha ont längre

Dagens engelska läsövning!



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"När de gamla dör skjutsas de från sjukhuset till kyrkan och där får de ligga några dagar. Sedan åker de ut på kyrkogården och där får de vingar. Sedan hämtar Gud dem, men han lämnar kvar lite jordiska delar så att familjen har lite minnen att gräva ner."
Margaretha, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006