Fredag

S-J ska inte titta på min dator idag. Jag satt och kollade lite igår och upptäckte att den dator jag ska ha är beställningsvara överallt så jag ringde Pirre och frågade om jag kanske kunde beställa en nu och på så sätt minimera tiden utan dator lite. Han var då redan klar med ärendet. Tyvärr så samarbetar dom med Siba av alla jäkla ställen. Pirre hade ordnat beställningsnummer på datorn och telefonnummer till Siba så att jag skulle kunna ringa och beställa. Jag ringer Siba. Där säger hon jag fick prata med att jag inte kan göra en beställning som privatperson utan det måste försäkringsbolaget göra. Jag ringer upp Pirre igen och säger att jag inte gillar Siba. Han ringer Siba och beställer. Sen ringer han upp mig och kommer med beskedet att Siba har en leveranstid på 5 veckor Jag skriker ut min ångest och han förstår mig. Så säger han att jag ska lämna in datorn så jag åker och gör det igår, självklart ute i sista minuten som vanligt. Det stängde 16 och förmodligen så slutar väl Pirre också då, klockan var typ 15:59 när vi kom dit. Den vi lämnade in datorn till fick allafall tag i Pirre så allt blev bra.

Så nu ägnar jag mig åt min favvosysselsättning, vänta....
Vi får verkligen hoppas att det inte blir nåt strul med min nya fina dator eftersom Siba har en typ obefintlig och svårnådd kundservice. Jag fick allafall veta att försäkringsbolaget påpekat detta ett flertal gånger för Siba. Hoppas att Siba inte får fortsätta som samarbetspartner så att det går bättre om jag måste anlita försäkringen fler gånger.
Fem veckor, det innebär alltså att jag kommer få åka till Siba och hämta dator mitt i julrushen Det kommer väl ta en hel dag, med tanke på att det brukar ta en timme innan man hittar nån som kan hjälpa en när man besöker deras butiker.
Aj dånt lajk Siba!!!citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Man kan bli reinformerad. Det betyder att man börjar leva som en katt igen. Eller som en sten eller en sparv eller som en brödsmula."
Therese, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006