Söndag

Vilken cirkus med fotbollen! Det var numrerat, nåt det inte brukar vara när det inte är allsvenskan. Vi kom till insläppet och får veta att vi måste köpa biljetter. Går till biljettkassan och där står det typ 2000 pers före oss. Klockan är 14:56 och matchen börjar 15. En halvtimme av matchen missade vi satt inte där vi hade biljetter.

Matchen slutade 1-1, det känns som en förlust nästan. Bajen har lite bra lag i sin Royal Leauge-grupp så det är ju fantastiskt om de går vidare över huvud taget.

Efter matchen åkte vi hem och åt och såg film. Grisen verkade inte vara på nåt vidare humör. Undrar om det var för att jag undrade hur fasen han hade råd med en hamburgare på grillen när vi var på väg till matchen Jag bjöd ju honom på matchen och fick åka till Mamma och låna pengar till biljetterna liksom. Skulle aldrig i helvete haft råd med en burgare igår, och han hade det men inte råd med biljetten. Jaja, alla prioriterar olika.

Senare på kvällen så kände jag det som att Grisen inte ville vara här. Jag var på väg att säga åt honom att åka hem men höll tyst. Inte en enda kram under hela gårdagen, det tycker jag är skandal!!! Vi får se om det blir bättre idag, men troligen inte eftersom jag ska iväg och tvätta bil och köpa sån där bark, eller vad det är, som man lägger på rabatterna till vintern. Han sover fortfarande, har inte ens gått att få en grymtning från honom än.

I övrigt kan jag berätta att det är underbart väder idag!!! En riktigt fin höstdag med massor av sol!!citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"De blev utvisade ut paradiset, så de flyttade till Sydafrika."
Adam, 9 år

"Men de stannade inte i Sydafrika, för sen blev de förda till Egypten, som slavar. Där var det jobbigt några år, för de kände nästan ingen. Småningom fick de vänner, jag är inte säker men kanske var en vän en fattig man som hette Patrik."
Emma, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006