Onsdag, Lucia

Det är lite för mycket nu. Idag har jag inget vatten och ingen värme på hela dan. Igår så blev jag utan el Jag erkänner mig nu som elberoende!

Allt tvärdog. Jag låg och lyssnade på en bok och det bara dog. När elen sen efter jättelång tid kom tillbaka så gick ju varken datorer eller tvlåda igång. Av nån anledning så hade ett nätagg dött och i den andra märkte jag att det var ramminnet som inte ville vara med längre.
Jag vill ha det lugners och inte några mera oväntade stora eller små katastrofer!!!

När elen var borta så märkte jag ju att jag inte hade nån hemmatelefon på sladd, den har jag ju lånat ut till H. Insåg samtidigt att man nog ska ha en sladdtelefon, jast in kejs det blir mera strömavbrott.

Igår kom syrran förbi men Iza. Min lägenhet är inte gjord för att ha en stor schäfer i så Iza tyckte det var lite halvkonstigt att hon bara fick sitta på hallmattan. Dessutom så var hon så skitig att det nog var lika bra. Anledningen till att de kom förbi var att jag skulle slipa mina knivar. Izas matte har nån knivslipargrej, en liten sak, jättebra tydligen.

När de sen gick så märkte jag att jag hade hunddregel runt hela mattan så det var bara att sätta igång att torka golvet. Det behövdes så inget fel i det.

Hur jobbigt som helst att ordna allt när man är sjuk Efter dessa ansträngningar så blippar JPH på MSN. Jag var bara arg och sur och lessen. Han försökte muntra upp mig och fick bara skit för det. Stackars JPH, förlåt

Det är bara att inse, att sluta med medusiner är inte lätt. Jag sover så himla dåligt och mår skitdåligt. Förra gången hos pysselkillen så sa jag att det gick bra, just den dan jag var där var det ganska okej och då säger jag självklart att det är bra. Hur sjukt är inte det då?? Han måste ju få veta hur det är hela tiden och inte bara just när jag är där för att kunna göra en korrekt bedömning. Men det är så lätt att ta på sig den glada masken och låtsas som att allt är som vanligt så fort som det är lite bättre, och jag vill ju vara mitt vanliga glada jag.

Till råga på allt så ska jag fixa till min tvlåda. Allt blir fel, totalt allt!!! Som tur är så känner jag några, eller rätt många, snälla människor som hjälpte till att ställa allt till rätta.

Dagens blommor går, förutom till JPH, till XX och Kapa

Idag blir det glitter i håret och så ska vi försöka fota Iza med mössa. Förberedda med mycket godis så går det nog bra ska ni se



citat från "gamla tanter lägger inte ägg":

"Förr i tiden slog de barnen i skallen med en slägga för att banka in lite vett i skallen på dem. Nu är det förbjudet i lagen."
Göran, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006