Fredag

Igår fick jag lära mig att en dagbok ska innehålla smaskiga detaljer och mycket snusk Självklart var det en man som upplyste om detta. Lite svårt att få min dagbok att innehålla massa snusk när det är så sällan jag har sex

Om det nu var så att jag hade snusk för mig varje dag så skulle ni ändå inte få läsa om det här. Lite privatliv vill man ju ha

Efter att jag har röjt av mitt skrivbord så använder jag det, det har inte skett på många år. Har upptäckt att jag har bra belysning där, bra till exempel när man ska måla naglarna. Ganska skönt att bara ha datorer på ett ställe i lägenheten faktiskt, eller två om man räknar lyssna-på-böcker-datorn i sovrummet.

Igår så halvbestämde jag och JPH att jag skulle åka och hälsa på honom. För att vara förberedd så tog jag tabletter så att jag skulle få sova lite.

Mina nya sovisar funkar ju sådär så jag tog många igår, överskred inte maxdosen. Helt upp och ner idag. Jag fattar liksom inte hur jag ska kunna veta när dessa tabletter funkar och inte, jag har provat och det har inte funkat, nu helt plötsligt så funkade dom. Jag är helt sänkt.
Så vi får se hur det blir med det där med att hälsa på JPH. Måste nog försöka piggna till lite först, innan vi helt bestämmer oss.

Passade på att bestämma två andra saker igår. I februari ska jag gå och se ett bra coverrockband och i januari ska jag och JPH gå på hockey. Jag har aldrig varit på hockeymatch tror jag. Ska bli kul faktiskt. Det är dyrt med hockey, 230:-, men, det kan det väl vara värt att göra nåt man aldrig gjort förr. Jag är inte speciellt hockeyintresserad, men jag kanske kan bli

Åååå, vet ni vad vi fick hos Mamma igår? Stuvade morötter. Både jag och syrran älskar det och Mamma kan inte fatta varför för hon har minsann inte lagat sånt åt oss när vi var små.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En bästis kan inte vara en dålig målvakt. Det går bara inte."
Jonathan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006