Lördag

Det blev ingen tur till JPH igår Varken han eller jag var i form.

Lite senare på dagen så började jag känna mig lite bättre, började titta efter mobiler. Hittade en och ringde syrran för att höra om hon ville följa med och handla. Vi dejtade i Farsta. Telefonen visade sig vara beställningsvara Hon i affären verkligen ville att jag skulle ha bluetoothheadset, det ville inte jag. Hon var envis.
Min handla-mobil-tur-till-Farsta slutade med att jag kom hem utan telefon men med billaddare och headset. Jag fick betala 23:- för mitt bluetoothheadset så det blev ju liksom rätt billigt.

Senare på kvällen så tog jag mig i kragen och ringde till Kerstin. Vi hörs inte så ofta nuförtiden tyvärr men brukar höras till jul och sånt. Hon verkade må fint och hade kvar samma kille, Kerstin the plastmamma Jättekul för henne, hon har ju haft en del trassligheter på relationsfronten förr i tiden.

Vi kom överens om att aaaaaaldrig byta telefonnummer, det är ju så himlans praktiskt när man inte har kontakt hela tiden att bara kunna ringa upp
Hoppas att det är fler som tänker så, Mary hade ju inte bytt och henne hade jag ju inte pratat med på två år då.

Dagens uppmaning: Behåll samma telefonnummer!!!

Dagens Jonil: Fråga till supporten: Var sitter controlaltdelete-knappen?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mammor uträttar ofta sina behov genom att handla och shoppa och se på sak efter sak i köpcenter efter köpcenter. Mamma berättade för pappa vad hennes kjol kostade. Efteråt kunde hon ha skjutit tungan av sig."
Stina, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006