Onsdag

Idag har jag väntat, sen väntat lite till. Nu har jag nya telefonen på laddning. Har inte hunnit utforska den än men den ser allafall rätt snygg ut

Jag skulle träffa Grisen idag Å vet ni, jag har honom här nu!!!

Problemet med honom idag är mest att han är hörselskadad och inte använder sin hörapparat. Hans batteri i bilen hade dött så jag skulle åka dit och starta bilen åt honom, det gick ganska bra. Sen skulle vi hem till min lilla Mamma och kolla om hon hade nån batteriladdare i garaget. Det gick inte så bra, jag blev så jävla arg!!! Okej att han inte hör, men det är ju bra om han visar att han inte hör vad jag säger, eller det kanske han inte kan, men då kan han ju visa när han hör. Jag var så arg på honom att jag höll på att explodera! Det har dock gått över nu, jag är ju inte en sån som är arg några längre stunder.
Jag har inte fått nån kram eller puss eller nånting ännu. Jag har sagt åt honom att han tar för lite på mig och han säger att han tar mer på mig än vad jag gör på honom. Han tar på mig i sovrummet och ingen annan stans, jag vill ha "ta-på" även utanför sovrummet ju.

När vi var hos Mamma så passade jag på att sätta mitt motorcykelbatteri på laddning, jag har tänkt göra det i flera veckor eftersom det inte verkar bli någon vinter. Idag fick jag på laddningen, säkert bara för att meteorologerna nu säger att snön är på väg.

Imorron är det min Pappas dödsdag och vi, jag, Mamma och syrran, har bestämt att ses klockan tre. Åka till kyrkogården och lite så.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min mamma jobbar med Gud. Hon jobbar på ett kyrkokontor, så han är hennes chef. Och min farbror är pessimist. Han spelar orgel i kyrkan."
Lydia, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006