Tisdag

Jag håller på att ta slut! Det är bara att inse. Jag orkar inte laga mat att äta för jag är för trött och blir då ännu tröttare för att jag inte äter.

Just nu orkar jag inte ta tag i nånting. Det är mycket jag skulle behöva göra men det blir aldrig av, ibland beroende på mig och ibland beroende på annat.

Nu på torsdag så hoppas jag att besöket hos JPH blir av. Han håller på med operation fixa-blommor-och-lite-annat-hemma. Han är inte nåt vidare på det där med växter, jag tvingade honom för massa år sen att köpa lite, läs mycket, gröna växter och dessa dog väl inom nån månad. Nu försöker han igen. Han har varit på Plantagen och fått hem fyra kassar med blommor och meningen på torsdag är att han ska få hem några till. Vi får se hur det går, på tosdag är det tre år sen min Pappa dog så att jag kanske inte känner för att göra nåt sånt.

Igårkväll så ringde jag Grisen Han var inte mera sjuk utan på fotbollsträning. Jag mest ringde ju och undrade eftersom han inte hörde av sig i söndags som vi bestämt. Han hade glömt. Jag gillar inte att bli bortglömd, jag funderar ännu en gång på att skaffa mig en ny gris....



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Skillnaden på könsorganen blir mindre och mindre på grund av jämställdhetslagen."
Merete, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006