Fredag

Idag har jag varit och träffat pysselkillen. Kändes väl rätt ok egentligen men jag kommer förmodligen att få börja äta medusiner igen Jag tycker det känns som ett nederlag men Pysselkillen sa att det är som att ha kryckor när man brutit ett ben, man klarar sig inte sådär jäkla bra utan.

Det som kändes mest jobbigt var att när jag efter detta åkte hem till lilla Mamma för att kolla hundgodisarna så frågade hon hur det gått. Hon är antimedicin så mycket att hon hellre ligger och har massor av feber än att ta en alvedon. Ville inte säga till henne att jag kanske ska börja igen.

Syrran kom förbi Mammsen, hon hade hämtat min MeanGreen. Detta MeanGreen är ett städmedel, finns inte här i Sverige utan bara i USA. Syrrans kompis Sus har varit åverdäär nu och hade köpt med sig en flaska till mig, gulleSus

Tyvärr så innebar ju detta att jag fick lov att städa lite. Så nu har jag dragit fram spisen och grejat, det blev inte bra men helt klart bättre än innan.

Just nu vill jag bara ligga på soffan och inte göra nånting men jag klarar det inte. Det känns hela tiden som att jag glömt nåt när jag lägger mig och då måste jag gå upp och kolla sånt som jag kan ha glömt. Går tillbaka till soffan och så blir det samma visa igen. Jobbigt som tusan!

Här på kvällningen så pratade jag med JPH. Det är skönt att prata med människor som känt en innan sjukdomen, som vet hur man funkar egentligen. Dessutom så går det att prata med JPH, trots att han är kille Eftersom han känner mig väldigt väl så går det att bli galen över hur kroppen och psyket reagerar och han fattar. Tack snälla JPH för att du bara finns



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Man kan tala engelska med rymdvarelser. För de kanske är från England."
Oscar, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006