Söndag

Igår så var jag på telefonaffären och bytte mitt bluetoothheadset, fick prata med en jättetrevlig personal som verkligen tog sig tid och så. Syrran följde med, om det hade varit en som inte var så trevlig

När vi skulle hemåt så kom syrran på att hon skulle tvätta bilen hemma hos Mamma. Vi åkte till den välsorterade Ica-affären för vi tänkte att där finns det säkert avfettning, tyvärr så fanns det inte det, istället hittade vi asschyssta rattmuffar som det står left och right på. Min syrra har alltid haft svårt för höger och vänster, hon är inte så dum annars men just höger och vänster är svårt så det passade henne perfekt Jag köpte en jag också, mest för att Cajan skulle bli lite fin.
Väl hemma hos Mamma så märkte vi ju snabbt att det var ju världens bästa väder för att tvätta bilen Hon tvättade och det blev mycket bättre än innan. Efter det så skulle vi åka en sväng så att bilen skulle torka. Vi planerade en omväg hem men kom på vägen på att vi åker och kollar i Skarpnäck, Grisen bodde där när vi träffades för hundra år sen. Jäklar vad det är byggt där sen dess! Mycket vändplaner fanns det också, vi provade nog en sex-sju stycken.
Sen skulle vi därifrån, inte fasen tänkte vi åka storvägen inte så det blev en tur via kyrkan där jag är döpt och syrrans jobb innan vi så småningom kom hemåt.

Senare, framemot middagstid, kom Grisen över. Jag var trött och frågade om han kunde laga maten, han kunde det Vi skulle ha biff och nån slags potatis. Biffen hade jag lagt i marinad så den hade legat över natten. Grisen vill då använda min grillpanna till biffarna, då får du städa sa jag. Jag kände liksom inte sådär himlans mycket för att städa köket igen. Han fixade och donade och det blev jättegott

Kanske att jag ska tillägga att Grisen gått kockskola
Efter maten så dukade han av och fixade in allt i diskmaskinen. En riktig gulleGris var han igår

Nu väntar jag på att Izas matte ska vakna, hon har jobbat natt. Då ska vi åka till en soffaffär och kolla om vi hittar nån ny snygg soffa. Skinnsoffor. Jag gillar egentligen inte skinnsoffa, men jag måste ju erkänna att det faktiskt är lite mer praktiskt än tyg, fastnar inte massa hår och så och går att torka av. Dessutom har jag haft min tygsoffa i snart 15 år och den börjar gå sönder och se lite tråkig ut.

Jag tror ju inte att jag kommer köpa nån soffa idag men det kan allafall vara kul att titta



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Att hitta en partner kan ta väldigt lång tid. Man kan börja leta i tioårsåldern, och så hittar man kanske inte någon förrän man är nitton."
Thomas, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006