Söndag

Gårdagskvällen blev mycket trevlig!!! Massa mat, massa prat och massa kortspel.

Ringde Grisen senare på kvällen och frågade vad dom sysslat med under dagen och precis som jag trodde hade dom varit hos farmor och dessutom hade han glömt bort fotograferingen. Jag hatar att bli bortglömd!!! Nästa gång vi bestämmer nåt ska jag lägga in det i hans kalender i telefonen! Med alarm!!

Hur som helst, jag hade en jättetrevlig kväll och jag tror dessutom att jag behövde en sån! Hoppas det blir fler framöver. Tack snälla H och Robban

Tyvärr så missade jag Dakarrallyt, det var ingen repris Men, det kommer man ju in i idag!!

När jag skulle hem, och trodde att jag skulle få se reprisen, så snöade det jättemycket! Äntligen lite snö!!! I och för sig så föredrar jag nog värme och barmark men uppskattar årstidernas skiftningar. Just när jag åkte hem igår var det väldigt blöt snö, nu verkar temperaturen gå lite upp och ned så jag hoppas att den bestämmer sig för lite minusgrader snart. Fint har det blivit!
Cajan tog sig fram alldeles utmärkt trots sina slitna vinterhjul utan dubb som rullat i tre somrar, imponerande!! Får hoppas att det inte bara blir slask och frys nu, då kommer han nog inte ta sig fram lika bra. Som tur är så har jag backup-plan när det gäller bil, tar sig inte Cajan fram så får jag låna Mammsens bil GulleMamma!!!

Väl hemma så kunde ju jag inte sova, alldeles för mycket cola och kaffe hos H. XX ringde från Norge, han hade lite tråkigt för han var alldeles själv hemma och ingen snö eller nånting och frugan var inte hemma.

Msnade med JPH och hans kompis Maxen också, vet inte riktigt vad dom gjort Eller så orolig blev jag väl inte egentligen. Maxen undrade varför jag inte varit på JPHs fest. Sånt är svårt att förklara. Inte bjuden? Ville inte? Långt bort? Hoppas att JPH kunde förklara så att hon förstod.

Å vet ni?? Jag vann i kortspelet!!!!!

Dagens Jonil: Inför skattemyndigheterna är vi alla rika.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Fantasi är bara fusk. Det är saker som aldrig kommer att hända i verkligheten. På TV kan vi se sådant som vi kan tro på."
Reidar, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006