Fredag

Alltså, det här med Geab. Det är inte sant. Jag tog mig tid, som jag inte hade, igår och åkte och lämnade telefonen.

Det var en Andreas som ringt mig och sagt att jag skulle gå in i butiken och fråga efter honom, så det gjorde jag. Fick prata med nån helt annan för Andreas var på väg ut nånstans. Under tiden medans vi står och pratar med en helt annan så står Andreas vid en annan dator lite längre bort på disken. Sen går han. Killen vi pratar med har ingen aning om nånting och vet inte allt som hänt med headset och sånt så han försöker ordna till det ändå, enda felet han gör är att säga till mig att han inte har nån aning och inte ens bry sig om att ta reda på hur det ligger till. Jag frågar killen hur det blir med ersättning för allt detta och han säger att han inte vet. Till slut så lovade han att se till att butikschefsAndreas ska ringa mig. Och det för att jag påpekade att det inte går att ringa deras affär utan att man bara blir kopplad till deras huvudkontor.

På allt detta Geabstrul så kommer det papper om fuktskadan hem till Mamma som jag ska ta reda på. Det är tydligt att dom som skickar papprena från NCC inte har nån koll, jag har berättat två gånger för dom vart jag bor och ändå så skickar dom min post hem till Mamma. Tänk om jag haft hyresgäst som inte är Mamma, hur fasen hade det gått då liksom

Åkte förbi lilla Mammsen och hämtade posten och ringde till Bosse på Munters, det är dit han på Folksam brukar säga att jag ska ringa, Bosse sa att jag skulle ringa Kenneth på NCC istället. Kenneth svarade inte så jag lämnade meddelande om att han ska ringa upp mig. Säkert så svarade han inte eftersom klockan var efter byggjobbararbetstid, men när posten skickas fel så fick jag ju inte posten förräns då.
Tror jag måste ringa upp Folksam idag och fråga hur sjutton man bär sig åt. Dessutom så verkar inte Folksam fatta att så som dom gör nu kommer att resultera i att dom får betala istället för Sthlm Vatten.

När jag väl kom hem så var jag helt slut. Pratade lite med syrran och vi kom på att nu jäklar ska jag maila till Sverker på Plus, konsumentprogrammet i SVT ni vet. Så det gjorde jag. Tror väl inte att dom hör av sig men man kan ju hoppas på det.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Killar leker med en på andra sätt än tjejer. Killar vill killa en i armhålan hela tiden. Tjejer pratar mera, men det är inte lika roligt."
Matilda, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006