Torsdag

Igår så orkade jag ju inte hålla på med att bluetootha. Jag kunde inte riktigt hålla mig så jag började med att fixa internetinställningarna i telefonerna istället. Dumt val!

Hade glömt att dricka och äta och allt igår eftersom det blev så mycket med tandläkare och soffa. Spydde som en räv hela kvällen Började nästan fundera på om jag fått kräksjuka. Nu tror jag inte att jag drabbats av det utan att det var bara utmattning. Känns som att jag idag borde ligga nerbäddad i omväxlande säng och soffa.

Tyvärr så blir det inte så, att ligga nerbäddad. Istället så ska jag åka till Geab igen. Ska lämna tillbaka telefonen, jag kör nu på den nya som kom i brevlådan. Jag har även provat att ansluta den till datorn, det funkade Var då "tvungen" att testa andra telefonen på bluetooth till datorn. Datorn ger upp sin bluetooth och det går inte att ansluta nån telefon. Jag håller på att bryta och får ta till datasupport igen. Nu verkar det, peppar, peppar, funka med nya telefonen och datorn via den där jäkla blåtanden.

Syrran ska följa med till Geab som stöd. Först ska vi bara lämna hennes bil på verkstan. Vi får se hur det går med Geab, jag kommer helt klart att framföra alla besvär jag haft och att jag vill ha nån form av ersättning. Kanske ska be han butikschefen att gå in här och läsa.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mamma säger att jag är svartsjuk på Simon, men det är inte sant. Det är bara helt vanligt hat."
Ingrid, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006