Söndag

Startar gårdagen lite lugners med Melodikrysset!

När det är avklarat så blippar Kapa på msn och säger att nu jäklar kan han hjälpa till med direktörens data-tv-låd-problem. Ringer dirren och han ordnar så att Kapa ska komma in i hans burk. Tyvärr så blev det lite problem för Kapa kom inte alls in i direktörens burk. Ringer dirren hundra gånger ungefär. Sista gången jag ringde så hade han gått till grannen och endast minsta sonen var hemma och han hade inte nån koll alls. Minsta sonen är 11 så man kan ju inte begära att han ska veta allt om ip-nummer och routrar.

Mc-mässan!

Jag såg typ inte en enda motorcykel Istället så träffade jag Sic och BB och det är ju inte det sämsta! Systersonen går och köper öl och får ölen i en hink, den hinken fick jag självklart med mig hem. Det var en fin Budweiserhink!
Efter mässan försöker jag ringa Grisen som lovat att komma och hämta mig. Det går inte att ringa och hela telefonen säger att den är offline Vi går mot närmaste krog för att få i oss lite mat. Vi, det är jag, syrran, systersonen med flickvän. Får i oss god mat och mår rätt bra. Systersonens jeanskjol har gått lite sönder så vi uppsöker närmsta bekant som innehar en symaskin, det blev befälhavaren.
Symaskinen gick inte nåt vidare utan hade av tråden hela tiden men flickvännen fick allafall en något helare kjol. Vi fick en mycket trevlig kväll hos befälhavaren med ost och kex. Kändes inte så himla viktigt att Grisen inte kunde ringas till.

Vi åker taxi från befälhavaren och taxichaffisen vill se min snygga budweiserhink som jag råkade få med mig, självklart fick han det! När han fått se den hinken så avslöjar han att han när han var ung snodde bestick på krogarna och hade då fått ihop ett antal set av bestick. Han berättade även att ett set bestick är 24 stycken. Jäklar vad han måste haft tungt när han gick hem på kvällarna.

När jag kommer hem så är det mörkt i köket. Jaha, lampan har väl gått sönder. Byter lampa, fortfarande mörkt. Kollar propparna, då har en propp gått. Letar fram en ny och ska skruva i den. När jag står i hallen och skruvar i nya proppen så bara exploderar det i köket Värsta smällen alltså! Nya proppen smällde också sönder.

Kände mig lite envis och böt propp en gång till, då gick det bättre, inte ens en liten poff. Går och kollar fönsterlampan i köket, för den är fortfarande släkt, då har hela sladden brunnit upp och är alldeles svart
Jag har slängt lampan nu....

När elkaoset lagt sig så bänkar jag mig framför tvn och hittar ett CSI-avsnitt. Bilden hackar och har sig och jag försöker med att dra ur min trådlösa telefon som brukar vara lösningen, blir inget bättre med bilden. Går ut på balkongen och tar en cigg för att komma på nåt jag kan göra för att tvbilden ska bli bra. När jag står där och funderar så ser jag att hela parabolen håller på att rasa Min parabol sitter på en duschstång modell grövre som spänns fast mellan golvet och tak. Hela den var lös Nu har jag försökt dra fast den med endast handkraft i väntan på hjälp. Har pratat med Grisen men han verkar totalt ointresserad av att hjälpa till. Jag känner faktiskt inte så många som kan sånt här med paraboler och sånt här i Stockholm så nu vet jag inte vad jag ska göra.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Vid klagomuren i Jerusalen ska man stå å gråta. Om du inte lyckas med det kan du bara be någon kasta sten på dig eller lugga dig i håret."
Simone, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006