Måndag

Nu är papprena till deklarationen lämnade till revisorn. Alla papper har inte kommit än men det skulle vi kunna skicka in sen. Jag är i det läget att jag inte fixar att hålla reda på sånt där nu men jag hoppas att revisorn blir nöjd allafall och att jag inte missat så mycket.

Igår fick syrran värsta suget efter grillad kyckling så vi åkte och handlade lite, jag skulle bara ha mjölk. När vi kom till brödet så fick ju jag värsta suget på ciabatta! Jag köpte två, en kvällsmacka och en till frukosten idag. Kvällsmackan var god. Frukostmackan idag var däremot inte nån höjdare, stenhård!!! Så nu har jag fått nåt infektionsliknande mellan två tänder i överkäken av den hårda ciabattan

Parabolen sitter fortfarande kvar. Hoppas att inga stormar är på väg. Eftersom Grisen visar noll intresse så måste jag ragga upp någon ny kille med kunskaper om paraboler, en som bor här i Sthlm.

Stången som den sitter på är numera helt sne åt alla håll, men jag har bild Inatt så vaknade jag upp och tvn var tyst så jag flyger upp och ut på balkongen för att kolla om parabolen är kvar, den var kvar!!! Tydligen nåt annat strul, kanske nån uppdatering till kortet som tog tid på sig eller nåt.

Jaha, bara att bege sig ut och ragga nu då!!! Erbjuder en mysig middag för besväret!!! Det är strålande sol och finväder så vi får hoppas på att det är lättraggat



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"En semla är en hamburgare men med gegga inuti och mjöl på hatten. Den äter man för att det är fasta och man inte får äta riktig mat."
Lydia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006