Onsdag

Ni vet dom här halvtimmeskomedierna som jämt går på tv, som jag inte gillar. Dessa är perfekta när man är sjuk! Inget som man fastnar i och måste se hur det går utan det är bara att halvsova hela tiden. Perfekt vid feber!

Så, igår, bara låg jag på soffan och bytte lite kanaler på tvn och såg på sånt. Eller, såg och såg, hade på allafall. Det finns hur många som helst kan jag upplysa om. Jag såg namnen på några: Fresh Prince i BelAir, Reba, According to Jim. Alla lika ungefär. Bra och försöka kurera sig till, igår var det bara soffan dricka te med honung och bädda in sig i massor av filtar.

Eftersom jag låg och halvtittade på tv hela dagen igår så såg jag en del reklam. Bland annat en för ob och att man ska sova med tampong för att undvika läckage. Jag har hela livet, allafall sen man kom i ålder för mens, hört att tampong ska man absolut inte sova med för det kan resultera i massa obehag. Vad är så speciellt med dessa nya tamponger???

Även bredbandsbolaget har en konstig reklam. Där är det så att hela familjen ska kunna surfa samtidigt, trådlöst. Får man en trådlös router/modem eller vad?

När posten kom idag så ramlade det in brev från Munters, firman som sköter besiktningar och så åt Folksam. I kuvertet låg en räkning på massa tusen. Ringer upp Folksam för att höra om jag ska skicka den till dom, den nya handläggaren säger att jag inte ens ska få den från början utan att den ska gå direkt till Folksam. Hon tyckte jag skulle ringa upp Munters och be dom ställa om fakturan till rätt ställe.

Ringer upp Munters. Det var inte det lättaste. Munters består av fem bolag fick jag reda på och jag hade ju ingen aning om det. Så småningom blir jag kopplad till en dam som ska ha hand om fakturor och försäkringsgrejs. Det första den damen säger är att jag ska få ett annat telefonnummer att ringa Jag förklarar hur jag kommit till henne och undrar varför jag kommit till henne om hon är fel person. Vet ni vad kärringen säger då? Joo, hon kan visst ta hand om det Det är ju fasen inte klokt hur det går till!!! Hon skulle allafall ställa om fakturan så att Folksam skulle få den.

Efter detta så ska jag ringa upp Elisa på Sthlm Vatten. Henne pratade jag med i fredags och hon skulle skicka ut folk som ska titta på brunnen i vårat garage. Det har inte kommit nån att titta på den så jag skulle bara fråga när någon kommer och tittar. Det visar sig att Elisa har skrivit upp adress och telefonnummer till mig på en tidning och slarvat bort tidningen Vill ni vara med och samla in lite papper till Sthlm Vatten??

Nu hoppas jag att hon skrev på ett papper hon kan hålla reda på så att det här med brunnen i garaget ordnar sig.

När jag ändå var igång så ringde jag Kenneth på NCC. Talade om för honom att jag bestämt mig för att jag vill ha det återställt i det skick det var innan. Det skulle han ordna. Jag frågade också om han ordnar och skickar papprena till Folksam om detta och det skulle han fixa. Så nu är det bara att hoppas att alla gör som dom ska, eller allafall det dom sagt till mig att göra, för det borde innebära att jag nu bara har Sthlm Vatten kvar att korrespondera med.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är inte svårt i tomteskolan. Man lär sig dricka glögg, att vara snäll och att säga så här: "Ho Ho Ho Ho." Det är mycket svårare att vara muslim."
Benny, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006