Torsdag

Jag har lite förslag på kurser, kurser som riktar sig till män. Ansökningstiden har förlängts, passa på, hitta dig själv. Kursplan finns här!

Igår var vi hos Mammsen på mat. Vi fick rökt fisk, gottigt

Tänkte även passa på att ta alla datum gällande fuktskadan i källaren men fick istället med mig ett gäng papper hem. Dessa papper skulle scannas in och skickas till vår jurist. Scannade och ivägskickade nu, jag är ju bara sååå bra!!!!
Det där med fuktskadadatumen får vänta lite. Kanske lika bra det för just nu är jag lite trött på källarskadegrejset.

Som tur är så har jag ju hittat en bra länk, så att man vet att det tar slut nångång. Här är den: Slutet

Pratade med Grisen, ni vet han som inte vill hjälpa till med parabolen Han har sina ungar varannan vecka och denna vecka ska han ha dessa barn. Trodde jag ja!!! Fick reda på att han inte har dom nu för att deras mamma ska åka utomlands så från imorron har han dom i två veckor Mitt sexliv dööööör!!!!! Alltså, han kunde ju berättat det tidigare i veckan så att vi kanske kunnat planera in att ses Det är regler med Grisen sörrni, när han har ungarna får man inte sova över där. Jag tycker ibland att det är lite halvgalet men för det mesta så tar jag det, jag slipper ju ungarna på mornarna liksom.

Men nu då när han "glömt" att berätta denna om omplaneringen så innebär det att vi inte kommer sova ihop på minst 6 veckor. Det känns ju jäkligt bra, NOT!!!! Jag är en sån som gillar att sova ihop och blir jäkligt irriterad när det inte blir så på såhär länge. Jäkla Gris!!!! Eller det kan ju vara så att han kanske inte vill träffa mig längre men då kan han ju säga det istället för att hålla på såhär tycker jag, ärlighet varar längst!

Imorse provade jag min nya kaffebryggare. Jag insåg efter att ha hållit på med att rengöra den gamla med ättika och så att efter ungefär 13-14 år så var det dags för en ny, den bara fräste och hade sig oavsett rengöring. Den nya verkar gå lite bättre. Den har även termoskanna Jag trodde att jag skulle köpa en billig utan termos men när vi kom till den välsorterade Ica-affären så hade dom sista exemplaret med termos för nedsatt pris. Den är allafall blå och fin!! Dessutom kan den faktiskt göra helt okej kaffe



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det som var lättare förr i världen var att man visste lite mer om sin egen familj. Man kunde ana konturerna av den, kan man säga"
Per, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006