Söndag

Jag älskar min gulle-H!!!

Igår när jag var som mest knäckt över att allt är åt helvete så ringde hon upp mig och bara pratade. Att allt är skit i mitt liv beror dels på 45:- på kontot och dels på Grisen. Men, jag har ju inget förhållande med honom så det är ju bara att försöka gå vidare, så känns det just nu allafall. När man inte ens kan ses eller knappt prata i telefon så är det nog bäst att lägga ner. Det jobbigaste med det är att mina möjligheter att dejta andra är väldigt begränsade av mina 45 kronor på kontot. Dessutom, ett stort problem, jag tycker faktiskt om honom.

Han hade ju självklart glömt att vi bestämt att fotografera. Vi bestämde att kanske vi skulle göra det idag. Jag känner mig inte på humör för nånting och då är det svårt att få till bra bilder. Eftersom vi bestämt lördag så bestämde jag ju att jag skulle göra allt jag egentligen borde gjort på lördag får göras på söndag. Knepig situation.

Just nu känns det som att vi inte kommer umgås nåt mer. Jag hoppas att det beror på att vi båda har dålig ekonomi och att han är desperat efter jobb och att jag är sjuk. Vi får se hur det går.
Grisen sa igår att han skulle ringa efter tolv, så han kanske ringer framåt kvällen.

Jag har fått portkod på min port. Känns bra. Bara det att jag märkte att porten går upp av sig självt när man tryckt koden och är öppen jättelänge. Ska jag stå och vänta på att porten stänger? Det här blir ju som så att fler har möjlighet att komma in i porten, det är nog inte nån som orkar vänta på att den ska gå igen, mot innan, utan portkod, när vi fick öppna med nyckel på nätterna. När det var nyckel så gick porten igen direkt.

Jag tror att detta med att den är öppen sådär kan ha med att göra att det är många äldre och handikappade som bor här. Vi har liksom rullatorparkering där man går in. Nu är jag lite obeslutsam om jag ska ringa värden eller om jag ska skita i det. Jag testade att gå upp för trapporna för att höra när porten gick igen efter att ha öppnats, jag kom till plan 3 och hade inte hört den slå igen. Kan det verkligen vara bra? Jag har trott att portkod är till för att stänga ute obehöriga men som våran funkar nu så släpper den ju in mer folk.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Att vara annorlunda betyder att man inte känner igen sig i spegeln."
Karin, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006