Lördag

Igår skulle jag göra pannbiffar! Syrran har nu lärt mig att man ska ha senap i såna. Jag gjorde iordning guck, det vill säga lök, ägg, creme fraiche, senap och kryddor, i en skål. När köttfärsen väl tinat och jag ska blanda ihop så blir det ju alldeles för löst och går inte att göra några biffar. Ringde jourkött, dvs Mamma, så hon tog fram köttfärs och la fram så jag idag kunde hämta och fortsätta med mitt pannbiffsprojekt.

Så nu har jag varit och handlat ägg till Mamma och samtidigt hämtat köttfärsen. Inte faan hade den hunnit tina!!! Så nu väntar jag igen....

Melodikrysset löstes imorse. Syrran hade sett att man nu kan vinna paraply+väska, det vill jag vinna då tror jag. Dessutom så hade det sagts att det kommit så mycket svar från förra veckan, 23000 nånting på nätet och lika mycket på brev, både jag och syrran reagerade över det och tyckte det var väl inte så mycket.

Har även inväntat samtal från Grisen, eftersom han senast när han hade ungarna "glömde" bort att vi skulle fotografera, så bestämde vi ju då att vi skulle ta det nästa gång han hade ungarna. Verkar som att han "glömt" det även idag. Jag tror inte att han söker jobb idag, han har ju sagt att det är det enda som upptar hans tankar just nu och att det är det enda han gör. Det var därför han inte hade tid att prata med mig häromkvällen för att han skulle spela dataspel

Jaa, ni hör ju hur det låter. Tyvärr så tycker jag om honom fortfarande



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min hund är halvnorsk, men den är rätt fin i alla fall. Den förstår ganska mycket med tanke på hur det kan var om man är halvnorsk"
Alex, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006