Tisdag

Ni vet att det varit jäklans jobbigt mellan mig och Grisen senaste tiden. Igår så pratade vi. Det jag känner angående oss hade han märkt. Jag blev så chockad när han sa det att jag typ tappade talförmågan i flera sekunder. Grejen det gällde var att när vi träffas sällan så blir han en främling för mig när vi väl träffas, jättekonstigt när vi känt varann hur länge som helst, dryga 15 år.

Jag föreslog att vi kanske kunde käka middag ihop nån gång i veckan och titta på nyheterna. Visst sa han, ska du komma på middag imorron? Inte direkt nåt jag var förberedd på. Trodde inte det skulle gå så lätt att få honom att försöka. Vi kan inte veta om det funkar förräns vi provat, men jag trodde inte att han ens skulle vara villig att prova. Nu blev det inte så att middagen blev idag för det är hans sons speldag, det blev imorron istället.
Jag är lite nervös inför det. Skitfånigt! Anledningen till det nervösa är nog att hans ungar är med. Ungarna är inte så stora och så gillar båda två mig. Jag har inte velat träffa ungarna så mycket senaste året för det tar så mycket energi av mig att jag är helt slut i tre dagar efter att ha träffat dom. Men, middag och se rapport tar inte mer än några timmar så jag hoppas att jag fixar det.

Idag på morronen så märkte jag att tvlådan hade låst sig. Bara att köra en norsk tänkte jag. Jomen visst, den går inte igång på någon image efter det. Fick lägga in en ny image och fixa och dona. Som vanligt hade jag inte sparat några kanallistor så jag fick göra nya såna också. Men, jag fick igång det av mig själv utan hjälp



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På sommaren vill jag inte gå och lägga mig. Jag kan inte sova för det drar från fönstret så mina ögon blåser upp hela tiden."
Synne, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006