Onsdag

Idag har jag beställt ip-telefoni!

Det visade sig att det var inte det lättaste och det blev många samtal och mycket telefonköer. Inte lätt när personal som tar emot samtal inte fått den information som dom behöver om kampanjer och erbjudanden. Efter två timmar hade jag allafall lyckats beställa både ip-telefoni och lösen/namn till mitt "nya" modem. Det modemet har jag haft över ett år, bara det att det varit jäklans struligt att få lösen för att aktivera tjänsten.
Lyckades ringa till Universal, som jag har som förval, och säga upp mig därifrån. Det gick fortast av allt och ungefär noll i telefonkö

Helt galet slut i huvudet efter detta med alla telefonsamtal. Grisen försökte mitt i allt telefonköande/pratande ringa två gånger. Han är hörselskadad och hör inte att jag säger att jag sitter i telefonkö och kanske blir lite otrevlig om jag kommer fram. Efter två minuter lyckas han ringa igen när jag pratar med en av alla jag pratat med idag och får ett ilsket jag-ringer-sen i örat. Dit ska jag på middag idag, hoppas han begrep att han ringde enormt olämpligt.

Han skulle bara ringa och säga vilken tid det är mat. Inte av sig självt utan efter att jag skickat mail till honom. Han har ju inte nån mobil denna månad, hans katter har ätit upp laddaren, så sms gick inte och jag ville inte störa med samtal eftersom jag kom på detta om tiden ungefär vid middagstid.

Idag är det även stora fylla-år-dagen. Av någon konstig anledning så är det tre stycken som fyller år idag, och jag och Mary glömmer aaaldrig att det är Rikard som har namnsdag denna dagen



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jesus dog på långfredagen. Sen kom han upp igen efter tre dagar. Han var smutsig och jordig men på jättegott humör."
Rasmus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006