Fredag

Idag har jag ringt till Bredbandsbolaget. Jag tog mig i kragen efter över ett år och ringde. Fick reda på varför det varit problem med att koppla in modemet och också varför jag haft så sugit dålig hastighet, BBB har skickat fel modem till mig!!! Tjejen jag pratade med förstod helt klart mina problem med detta och har nu ordnat så att jag får rätt modem. Tyvärr så är det fredag idag så jag får vänta tills nästa vecka. Det är som vanligt, det uppstår alltid problem eller nåt på fredagar så att jag kan få bli lite frustrerad/orolig över helgen.

Men nästa vecka, då jäklar!!! Jag kan ju ge mig på att det blir något strul ändå men jag ska försöka att förtränga det till nya modemet verkligen är här och inkopplingen pågår. Kanske även att ni som skickar större filer till mig på msn slipper bli så frustrerade över att det går sakta

Igår skulle jag och Mamma åka och köpa en micro trodde jag. Det slutade med att jag fick fyra paket bacon för 8 kronor och fin bil!!! Fina bilen är i och för sig bara ett lån, på tisdag ska den lämnas på service och Mamma sa att det skulle komma snö så då tog jag hem bilen. Jag har platt parkering och Mamma har en väldigt brant garagenerfart. Nu står Cajan i garagenerfarten och om det kommer snö och så nu så vet jag inte hur han ska komma upp därifrån med sina däck. Förra vintern så slet jag bra mycket på Mammas dubbdäck när jag skulle ha upp bilen därifrån, och det var liksom Mammas bil med ungefär nya dubbdäck

Hoppas på det bästa. Just idag så är det töväder så just nu hoppas jag att det inte fryser på för då blir det ju bara is.

Dagens mål är att komma iväg till affären och inhandla tacoingredienser. Jag har tänkt att lyxa till mig med tacos imorron sörrni!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Barndomsminnen är något man måste dras med hela livet."
Hans, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006