Fredag

Igår blev det långprommis. Jag följde med syrran ut med Iza. Det första jag reagerade över var att Iza blivit så himla mörk Vi knatade på och jag hade mina röda kängor på mig. Fodret knölade sig och blev obehagligt, jag knölade ut det och gick vidare. När vi var nästan hemma igen så hade jag sååå jäklans ont att jag knappt kunde gå. Tog av kängan och tittade, en blåsa på nästan två centimeter hade spruckit på hälen. Inte så konstigt att det gjorde ont då inte.

När vi kom hem till Izas matte så hade hon som tur var nåt bra mot sår, duodermplatta hette det. Det värmer man fast över såret med kroppsvärme och sen får det sitta tills det ramlar av. Vet inte om det då ska läka fortare men jag har det på nu och hoppas att det är bra sen när den ramlar bort. Just nu känns det som att det inte blir någon långprommis idag.
Syrran kom på att det finns nåt man kan klistra fast i skon så att man inte får skavsår, så vi åkte till den välsorterade Ica-affären för att inhandla såna. Det hette tydligen hälgrepp. Jag har inte fått i det i kängorna ännu, men när min häl har läkt så ska jag genast prova.

Idag ska jag försöka göra så lite som möjligt, dels på grund av skavsåret och dels för att jag ska ut på stan imorron. Ska försöka att röja upp lite bland alla sladdar som nu ligger överallt efter modembytet.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Familjeplanering är något som mamman hller på med när hon flyttar möbler medan de andra sover."
Elin 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006