Torsdag

Middagen igår var god! Kassler på morsans sätt. Morsan i detta fallet är alltså Grisens mamma. Det enda jag ställde till med var att jag fick en egen ugnsform utan banan, banan i mat har jag väldigt svårt för.

Efter middagen så visade sonen mig hur duktig han blivit på att skriva med alla fingrarna på tangentbordet. Jag tittade när han skrev och jag tror han kommer bli jätteduktig, han fuskade inte med att titta på tangenterna en enda gång.
Självklart ville jag se när Grisen skrev också. Han tittade på tangenterna en gång. Lite senare berättade han att han var lite nervös inför skrivandet när jag var där och tittade Filuran the tangentbordsinspektör!!!

Igår var det premiärer för nya serier på tv, Men in trees och Lustgården. Men in trees kan nog bli nåt att titta på. Det roligaste är att jag, när jag sett reklam för programmet, trott att det är värsta tjejserien. Döm av min förvåning när Grisen säger att han tror att det kan vara nåt att se Jag såg det hos honom och sen åkte jag hem.

Väl hemma skulle jag ha en timme på mig att duscha och få på pyjamas innan Lustgården började. Kan upplysa att jag inte hann för jag pratade med Edna nästan hela timmen.

Som alla vet så har fackavgiften gått upp kraftigt här vid årsskiftet. Edna har alltid koll på avgifter och regler gällande det mesta. Tydligen så ska inte vi som är sjuka betala så hög avgift men f-kassan måste skicka papper till fackförbunden om att vi är sjuka och det har duktiga f-kassan inte hunnit med. Hoppas verkligen att det är så och att det blir lite mindre i avgift, jag får nu betala nästan en sjuhundring och det är jäkligt mycket för mig just nu.

Igår när det var hjärtadagen fick jag ett av de finaste smsen jag fått nånsin. Det stod att allahjärtansdag var ett påfund av folk som vill tjäna pengar och att jag hade en plats i hans hjärta varje dag och den platsen inte är till salu. Säkert ett sms som många fått, men jag vet att den jag fick det av menade det.

Avsändare på smset: JPH, vem annars? Gulle

Just det, Lustgården var ett höjdarprogram!! Inte den bästa produktionen men det gav en hel del skratt. Mest undrade jag varför såna program inte gjordes när jag var 15.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Familjeplanering var något man höll på med förr i tiden innan ljudet var uppfunnet. Då hade man bara stumfilm och då måste man skriva brev till varandra."
Terje, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006