Söndag

Jag lider av chock!!!

Igår var vi ut på stan. Först så besöktes ett rockställe för att ta en föröl. Sen gick vi till stället vi egentligen skulle till, där bandet vi skulle se spelade. Tyvärr så stängde spelningsstället redan klockan ett så då gick vi tillbaka till rockstället. Där kommer chocken!!! Helt plötsligt så står jag ansikte mot ansikte med Hide, jag har inte träffat henne på hundra år! Vi hade ju egentligen massor att prata om men kom bara fram till att hon bor kvar i Sumpan ungefär. Helt galet!!!

Jag hoppas att vi lyckades få till rätt telefonnummer. Eftersom jag glömde fråga vad hon jobbar med nu så får jag skicka ett sms imorron eller nåt, vill ju inte störa henne nu när jag inte vet varken vad hon jobbar med eller vilka tider eller nånting.

Snabbhälsade på Marre, Lains man, han hade blivit utslängd från stället vi var på väg in på och precis när vi får gå in så kommer han fram och hälsar. Han hade tydligen bråkat där inne. Jag som trodde han var en lugn människa

För säkerhets skull så drämde jag till och träffade Bisse också Honom har jag heller inte träffat på hundra år. Bisse skällde på mig över att jag inte besöker darten nånting nu för tiden. Han har rätt, det är många år sen jag var och tittade på nån tävling.

Å just det, bandet vi skulle se var helt underbart bra!!!

Tyvärr så blev det som så många gånger förr, kvällen gick alldeles för fort. Vi hade väldigt kul och trevligt!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Familjeplanering är att bestämma vilka strumpor barnen ska ha på sig och vad man ska ha till middag. Så bestämmer de vuxna vad barnen ska säga och inte säga, och till slut blir alla nöjda."
Gabriel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006