Måndag

Jag skickade inget sms till Hide, hon hade mailat mig när jag kollade mailen imorse. Ni kan inte fatta hur länge sen det är vi träffades. Jag tror faktiskt att jag var frisk och jobbade senast vi sågs.

Har klarar mig ganska bra efter helgens bravader trots allt. Ont i hela kroppen men jag tror jag sluppit att få några andra baciller. Håll tummarna!!

Idag är det röja-upp-efter-helgen som gäller. Tvätta och dammsuga, jäääättekul!!! Ska också försöka ta mig till en livsmedelsaffär och fylla på kylskåpet lite.

Tänkte lite smart som så att jag förbereder mig inför affärbesöket med att kolla deras erbjudanden på nätet. Den butikens sida, det är en Ica, var hur tråkig och ouppdaterad som helst. Det skulle vara så jäkla bra om deras veckoblad gick att se där ju.

Precis när jag var på väg mot affären så ringer syrran. Blom hade ringt henne och sagt att trafiklyset var klart för avhämtning. Så nu har jag lyse hemma kan man säga. Jösses vad det lyser, nästan så man blir bländad. Jag ställde den som jag tänkt utanför sovrummet. Så nu kan jag på ett lätt sätt visa Grisen vad jag tycker, synd bara att han inte ser den förräns han är här.

Nästa steg blir en sån här:



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jesus har skapat världen. Därför blev han hängd på korset, som straff."
Jonathan, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006