Fredag

Det där med att jag skulle sova utan sovisar gick inte nåt vidare. I och för sig så fick jag höra mycket på bok men jag sov inte så mycket

Ikväll funderar jag på att åka på dartslängning. Dels för att Bisse sa att jag var så slarvig och aldrig kom och tittade och dels för att Madeluttan har visat sin mobilväska för slängarna och dom tyckte den var asfräck! Får se hur det blir, om orken infinner sig så åker jag.

Upptäckte idag att jag glömt att skicka upp gårdagens dagbok Hur fasen kan jag vara så himla förvirrad??? Ingen större skada skedd men allafall.

Funderade på varför min senaste dator var så knäpp och inte ville spela upp film. Upptäckte rätt snart att en av anledningarna var att den hade FAT32 och inte NTFS. Ordnade till det med PartitionMagic och jag begrep hur jag skulle göra trots att jag inte använt programmet på flera år. Varför kommer nya datorer med FAT32???

Idag ska Grisen gå och ta prover. Han lös med sin frånvaro igår men ringde upp sen. Han hade suttit och spelat dataspel Fatta att killen är snart 50 Så nu väntar jag på att få höra om han lyckades ta sig till vårdcentralen och lämna proverna. Jag vill hemskt gärna få veta att han inte har nån infektion, här ska mysas!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Många i min familj är döda och hänger på väggen."
Tobias, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006