Torsdag

Idag är det internationella kvinnodagen. Det är synd och skam att det ska behövas en sån tycker jag. Jag har läst en del bloggar om det och det finns många som tycker likadant.

Jag har försökt att få tag på Grisen hela dan och han lyser med sin frånvaro både hemma och på mobilen. Det jag vill är ju att få veta om han mår bra och om han varit på vårdcentralen och tagit proverna. Det känns både bra och dåligt att jag tvingade honom till akuten. Bra för att han kan bli av med sina besvär och dåligt för att det tog all energi från mig. Jag är så trött fortfarande.

Tröttheten kanske kan ha med medicinen att göra, jag minns inte hur det var förra gången jag började. Hoppas att det är övergående i allafall. Ikväll ska jag inte ta några sovisar för jag tror att jag kommer sova ändå.

Mamma ringde idag. Grannen ska borra bergvärme så vi måste skriva på papper att vi ger tillåtelse till det. Syrran skulle gå dit idag och skriva på. Jag tänker göra det imorron tror jag. Imorron ska jag åka och handla tacoingredienser inför lördagens melodifestivalfinal, lördagen ska tillbringas hemmamysande.

Just det, om nån nu provat att mäta snoppen och fått in den i toarullen så kan jag meddela att:

It´s not the size, it´s the way you swing it!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Jag vet inte om någon i min familj är adlig, men kanske är farmor det, eftersom hon har en fin skinnväska som hon fick av farfar när han hade varit i Amerika."
Elise, 9 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006