Söndag

Dagen fråga: Vann rätt låt?

The Ark vann och den låten är ju faktiskt bra. För en gångs skull så tycker jag att det var många bra låtar med och det är inte ofta jag tycker det.

Gårdagen började lite irriterat mellan mig och Grisen Han skulle på öppet-hus i sina barns skola och skulle åka därifrån efter hans dotters uppträdande som var klockan två. När klockan var nästan halv fem så skickade jag ett mess med att jag tröttnat på att vänta. Jag hade då skickat två mess innan och inte fått nån reaktion. Då ringer han upp. Vi hade nog som vanligt missförstått varandra men jag tycker att han kunde ju ha hört av sig när jag skickar mess liksom. Om jag hade förstått att han skulle vara där till halv fem så skulle jag ju inte messat honom. Tur han gör skäl för sitt namn

Sen skulle vi åka och handla. Först förbi Mamma för jag skulle skriva på papper och lämna in min vinterjacka på tvätt. När jag skulle ta jackan ur baksätet så kör han Jäklars vad arg jag blev eftersom jag fastnade med handen i handtaget.
Vi kom till affären och allt blev bra till slut!

Idag har det varit ännu en vårdag! Jag åkte till lilla Mamma och såg till att hon fick igång sin Robertlåda och kan se bandyn. Jag tänkte ta ut hojen men avstod. I flera dagar har jag haft känning av min dumma axel och att släpa ut hojen är inte det bästa i det läget. Hoppas verkligen att axeln bara ska ge sig till känna lite nu och sen bli bra igen!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det viktigaste för en politiker är att han vänjer sig vid att inte höra på vad folk säger."
Markus, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006