Måndag

Shit alltså!!!

Igårkväll när jag skulle lägga in lite saker i kalendern på mobilen så råkade jag radera alla poster i hela kalendern Snacka om att jag kommer glömma födelsedagar!!! Jag ber på förhand om ursäkt om jag glömmer bort just din födelsedag.

I min bondepraktikaalmanacka står det att om det är dåligt väder idag så blir det ingen mer frost. Här är det grått och lite halvtråkigt så jag hoppas att det stämmer med att frostsäsongen är slut!

Passade på att smälla i huvudet i en skåpsdörr i badrummet så jag svimmade imorse. Inte så kul. Vaknade upp och spydde som fasen, tur att jag var i badrummet. Dagen blev lite avslagen efter denna incident och tillbringades mest i soffan.

Hade lite ont i njurarna också, trodde det var sympationt med Grisen Det visade sig att det nog inte var det utan jag kände senare att det nog var UVI på gång. Drack ungefär 14 liter vatten och stoppade i mig tranbärstabletterna jag fått av Mamma för länge sen. Känns lite bättre nu så jag hoppas att jag har stoppat det för den här gången.

Jag som hade tänkt tvätta liksom Det börjar bli ont om lakan och handdukar här hemma eftersom jag inte varit i tvättstugan på hela året för sånt. Frottéhanddukar MÅSTE tumlas! Tur att jag har många handdukar!

När jag sen skulle ta en dusch så har jag inte nåt kallvatten Provar kranen i handfatet och där finns kallvatten men inte i badkarskranen. Helt galet! När jag spolat lite så kommer det rost Låter det spola så jag ser om mer rost kommer. Kommer ingen mer rost. Stänger av. Spolar igen och då kommer rost igen Kollar badkaret och då kommer rost där också, men inget kallvatten. Detta är ju helt galet!!!
Självklart inträffar detta med vattenkranarna efter att hustomten gått hem och deras kontor har stängt. Ringer Grisen för att jag vet att han haft strul med vattnet och tänkte att han kanske hade nåt bra tips. Tyvärr så lyssnar han inte ens till att börja med för han tycker att jag har så många problem att han slutat bry sig, typ vargen kommer. Till slut så förstår han i allafall problemet. Det är ju så jäkla konstigt att han inte fattar mina problem, tänk om jag tänkt lika med hans njurstenar: Äh, gnäller du om det där nu igen. Vargen kommer!

Idag släcktes de analoga tvsändningarna här. Försökte ringa till Mamma och höra hur det gått men det gick inte. Syrran sa häromdan att man måste göra en ominstallation av boxen och det kan ju inte Mamma göra. Jag förstod inte vad Mamma menade och hon förstod inte vad jag menade när jag frågade om hon tittat genom boxen eller genom tvn. Så jag åkte över för att kolla vad som händer. Det som hände var att man fick göra en ny kanalsökning och sen rullade det på igen!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Människorna kommer inte från Gud utan från aporna. Min farfars far var apa."
Joel, 6 år
"Man kan väl inte komma ihåg om man har varit en apa. Det är ju hundra år sen."
Elin, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006