Fredag

Jag sov till halv ett idag!!! Helt galet!

Sen jag började med antideppisarna igen så sover jag bättre och mer, men det här är ju sjukt! Kroppen kanske behöver det, vad vet jag. När jag vaknade var det strålande sol och därav jättevarmt i sovrummet. Takfläkten hade stått på hela natten och ändå var det jättevarmt. Inte bra att det redan är så varmt där, hur blir det då framöver?
Det syns på blommsen att det är mer sol nu. Mitt elefantöra måste vändas hela tiden för den sträcker bladen så de nästan är klistrade mot fönsterrutan. Tror även att blommsen vill ha vatten lite oftare nu, men, det kommer nog inte att inträffa. Jag är urbäääd på det här med blomms.

Åkte och handlade med syrran. När vi är i affären så ringer det från hennes jobb. Det är mycket strul på hennes jobb, det har bestämts att det ska bytas scheman och dom på natten ska få jobba mera procent. Det nya schemat är från måndag. Samtalet hon fick sa att det inte blir nåt nytt schema och att det inte är klart ännu. Liksom ringa en fredageftermiddag och berätta det Syrran ska ju börja nya schemat på måndag och kan inte få tag i varken fackförbund eller chefer innan dess. Det har även varit strul med deras semestrar i och med nya schemat och nu om det fortsätter på gamla schemat så har ju alla i personalen lagt sina semestrar fel. Jaja, mycket struligt blir det.

Syrran jobbar inom vården och jag tycker det är fruktansvärt att svenska vårdpersonalen behandlas på detta sätt!!!

Jag satt och tittade lite på Flashback och hittade denna underhållande tråd: Folk som är otekniska som faaaaaaan Klockrent på min syrra! Allafall många av inläggen om datorokunniga vänner/släktingar/jobbkompisar. Jag tror väl inte att alla inlägg är med sanningen överens stämmande för det kan inte vara sant att folk är så korkade, underhållande läsning är det ändå!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Eftersom Gud är osynlig så hör han inte sin egen röst. Därför finns det en del ondska i världen."
Sofie, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006