Torsdag

JPH höll inte med om att han gör av med pengar hela tiden. Han blev riktigt upprörd verkar det som, han vill inte ens prata med mig. Varför liksom??? När jag pratar med honom så är det alltid att han varit ute och ätit eller ska ut och äta, han åker på kryssning ganska ofta och åker även utomlands rätt så frekvent. Han köper alla filmer han har och han har vääääldigt mycket film. Jaja, vi har helt enkelt olika uppfattning om det, som vanligt. Vet inte riktigt vad jag ska göra, hoppas det går över.

Själv så fortsätter jag med försöket att leva utan att göra av med pengar. Inte äta ute, inte fika på fik utan hemmafika, inte köpa nåt som jag inte behöver. Det är lite halvtrist faktiskt, men, det går ganska bra. Eftersom jag föll för frestelsen och köpte godis igår så får jag väl avstå nåt framöver. Jag försöker med positiv ekonomi, om jag lever apbilligt med havregrynsgröt och pasta ett tag så har jag ju råd att köpa några öl på bolaget!

På prommisen idag så mötte jag Iza med matte. Iza blev helvild när hon såg mig så matte kunde nästan inte hålla i henne. Fick sällis nästan ända hem! Även en lurvig mobilväska beställdes. Så när jag kom hem så började jag med en sån. Färgen var inte så viktig utan det viktiga var att den skulle vara lurvig. Den blev blå!

När jag ändå hade stickor och garn framme så stickade jag på lite extra skaft på ett par av mina torgisar. Det är väder för såna nu. Eftersom jag har prototypen så är de inte som de jag gör nu, utan jag har nog haft lite brådis när jag stickade så resåren var väldigt kort. Nu känns det mycket bättre!
Imorron ska jag åka och handla med syrran, jag har slut på sylt. För mig är sylt ett måste till havregrynsgröt. Det är nåt mer som jag vet att jag måste köpa men jag minns det inte just nu så det är nog inget livsviktigt!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gud uppfann grisen så att man skulle ha något att äta till jul."
Alex, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006