Tisdag

Gårdagens prommis blev lite väl blöt!! När jag kommit nästan ner till Vivoaffären, som jag brukar passera, började det hagla!! Inte lite heller!!! Jag bestämde då att gå nästan närmaste vägen hem som tar en 20-25 minuter därifrån. Min jacka var dyngsur, under jackan hade jag en tjock munkjacka som också var dyngsur, under munkisen hade jag t-shirt som var dyngsur. Byxorna var också helt blöta. Tur att jag hade vattentäta skor När jag hade hängt alla kläder på tork så tittade jag ut och då var det full snöstorm

Som upplysning kan jag berätta att jag hade solglasögon på mig när jag gick ut för det var sol och fint.

Har även besökt självscanningsaffären. 25:- rabatt på frukt och grönt denna veckan. För att få rabatten ska man handla för en hundring, jag kom upp i 90 kronor och fick då köpa en hårfärg för att komma upp i över hundra. Eftersom jag färgade håret i helgen så behövde jag ju ändå en sån. Men det var roligare förut när dom hade så man fick två varor.

Och äntligen fick jag hem sylt!!!

Igår såg jag ett program om geparder. Underbara varelser! De som det handlade om igår hette Sambu och Tocki. De två skulle anpassas tillbaka till det vilda och det gick bra. Tyvärr så var Sambu lite för kaxig av sig och några lejon dödade honom en natt. Jag storbölade såklart när jag såg programmet. Hoppas att Polisen såg programmet eftersom geparder är hans favoritdjur!

Idag fick jag ett sms från JPH. Jag lyssnar inte. Ok, när jag skrivit att han har det bra ekonomiskt så skrev han att jag skulle glömma honom och inte nämna honom här och en massa sånt. Han menade allvar Hur sjutton ska jag kunna veta det då? Han säger sånt ofta. Så nu tänker han inte vara kompis med mig längre. Igen!!!

Jag tittade in på min bank idag. 45 öre har anlänt från Grisen med en puss Anledningen till detta var att jag ju undrade om det var svårt att föra över pengar till mitt konto, Mille hade massa problem. Grisen har annan bank än jag så jag bad honom att föra över till mig, han hade inga problem alls. Undrar nu vilka banker som är dumma och svåra att föra över från Jag kanske måste skriva kontonumret på nåt särskilt sätt för att det ska bli lätt för alla liksom.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Barnen ska ärva jorden. Men jag ska också ärva ett silverhjärta med pappas tänder i av farmor."
Claire, 5 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006