Onsdag

Nu är det både kallt och varmt! Kallt i halsen när man andas och jättevarmt under jackan. Svettig fast det är kallt liksom

Idag så tvingade jag med Grisen ut på prommis. Han kände sig lite stolt över sig själv efteråt. Vi gick kortaste varvet så han inte skulle bli för trött

Igår råkade syrran se Vivoannons i tidningen och där fanns schampo/balsam för en tia, c-vitamin för en tia och en massa annat också. Jag hakade på dit och handlade för den enorma summan av 71,50!! Fick schampo och balsam för en månad, sex portioner äggnudlar, två rör c-vitaminbrus. Tyckte det var bra jag!

Idag har vi varit på kyrkogården och tänt ljus för lilla Pappa. Efter det blev det pannkakstårta hemma hos Mamma! Gottigt!!

Mamma hade tänkt att hon skulle gå tidigare och sen ha pannkakstårtan färdig tills jag och syrran kom dit. Vi avstyrde det lite snabbt så vi åkte i samlad trupp!
Vi var så mätta att vi knappt orkade gå när vi åkte från Mamma. Då hade vi kommit på att vi skulle till Intersport och köpa skor, så vi åkte till Farsta. Jag kan bara säga att jag har aldrig haft så snygga skor nånsin förr!!! Se här:

Hittade lite roligt om vad som händer under åren och hur våra vanor och uppfattningar ändras med tiden: Kommer du ihåg 80-talet?



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gamla människor tycker mycket om att sitta i skymningen och se på ljuset."
Ninni, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006