Fredag

Telefonkväll igår. Först så ringde Lund och pratade ett tag. Hon jobbar inom vården och det funkar ungefär lika bra med hennes jobb som med syrrans jobb.

Sen kom mail från Hs ena son Det var egentligen från H men hon lånade sonens dator när hon tittade på mina überschnygga skor!!! Den självklara frågan var om priset på skorna. Undrar just när hon åker och köper ett par Frågan OM hon köper skor finns inte ens!!

Det har även hänt lite annat men det kan jag inte skriva om här. Jag har blivit förbjuden att skriva om en av mina kompisar och det gör det hela lite svårt att förklara. I allafall då, kompisen har skickat mail till mig och sagt att han och jag ska vara polers men att jag inte får nämna honom här. Så, ni får helt enkelt leva i ovisshet om vem denna människa är. Det känns rätt bra för mig trots allt. Har tänkt att ringa till denna okända men orkade inte efter allt telefonpratade igår. Nu är det fredag och helg och då brukar han vara så himla upptagen så jag avvaktar tills nästa vecka med att ringa tror jag. Eller så kanske det får bli på MSN som vanligt.

Själv så hade jag hoppats på mys i helgen men det verkar inte bli av. MrT ska ut med en gammal kompis och vet inte om det ska bli idag eller imorron. Så då funderar jag istället på att fråga om jag får haka på syrran och hennes kompis ut. Vi får se hur det blir.

Det är när det blir såhär som MrTs regel om att inte sova där när han har ungar blir lite jobbig. Om vi inte ses i helgen så dröjer det nästan två veckor tills vi ses på tu man hand igen. När vi ses veckorna han har ungarna så är ju dom med hela tiden och jag orkar inte vara kvar hos honom tills dom har gått och lagt sig.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr i tiden måste man vara gifta sig, och då kunde man liksom koppla av lite mer, för då var lyckligtvis ingenting lag."
Beata, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006