Torsdag

Grisen vill inte heta så längre Grisar som är så söta! Hur som, han får byta tillbaka till att vara MrT fast med tillhörande smiley. Så nu hoppas jag att han blir lite glad i allafall! MrT eller MrT eller MrT I allafall så länge som jag inte är arg på honom

Ringde H igår för att berätta om mina supersnygga skor. Hon skulle iväg på konsert och blev lite orolig att nåt hänt mig när jag ringde. Hon skrattade gott när hon hörde att det var skor det rörde sig om Hennes kille, Robban, är ju en sån där konstig människa som håller på det där laget från Solna. Ska jag eller ska jag inte säga att det även fanns kia-skor?

Igår så köpte jag tobak. Jag har letat fram Pappas ciggrullare:

Tyvärr så blir det inte några vidare ciggisar. Då började jag rulla med vanlig rullare istället, en sån här:
Det gick betydligt bättre att rulla med den men Pappas är ju mycket coolare.
Förut när jag rullade cigg så hade jag en lite plåtlåda som jag hade färdigrullade i, jag letade massor men hittade den inte. Det värsta är att jag vet att det inte är så länge sen jag såg den. Hoppas den kommer fram sen. Jag har ju inte tänkt att jag ska rulla på heltid utan mest när jag är hemma.
Sålänge så har jag nu ciggen i en Strepsilsburk. Den är egentligen mycket finare men den har löst lock, den andra burken har vikupplock, eller hur man nu säger, det sitter allafall fast. Jag har ju även min Salubrinburk, men den är så himla lång att ciggen skramlar runt och tobaken åker ur.
Det roligaste med Salubrinburken är att det finns instruktioner på baksidan!! Jag försökte fota den för att visa men det gick väldigt dåligt Så istället provade jag att scanna in den och det gick bättre
Den blev lite stor för jag vill att ni ser vad som står där. Jag har inte en aning om hur gammal den där burken är men den är nog rätt gammal. Systersonen hittade den på landet för massa år sen. Den låg i bon och användes till att förvara skruv i.

Ett underbart program gjorde comeback på tv igår, Fråga Olle!!! Enda felet med programmet var att det bara var en halvtimme, jag skulle gärna ha en timme Fråga Olle!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr i tiden brukade männen ha hatt. Det har jag sett på ett fotografi. Men nu har de gått över till bil."
Ania, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006