Lördag

Nu har det gått en vecka med snor Jag är vääääldigt trött på det här nu faktiskt!!!!

Imorron måste jag gå ut på prommis, jag kan ju ta den korta svängen och ladda fickorna med näsdukar. Jag blir lite halvknäpp av att vara inne när det är så himla fint väder.

När jag har legat nerbäddad så har jag sett på tv rätt mycket. AFV, Americas Funniest Home Videos, går ofta. Det som är kul är när nån gör illa sig, varenda video innehåller nån stackare som får ont. Och det är så kul

Det är en vecka sen det blev sommartid också. En fjuttig timme har ställt till det rejält för mig. Sovtider och mattider är ju helt uppåt väggarna.

Igår försökte jag med hjälp av sovisar att ställa till rätta. Ungefär hela kvällen hade jag tänkt ringa MrT och höra om han visste om det fanns biljetter kvar till premiären på Söderstadion. Jag gjorde det efter att jag tagit sovisarna och kom knappt ihåg att jag ringt. Ringde upp honom nu ikväll för att höra om jag var otrevlig eller nåt, det hade jag inte varit som tur var, vi hade heller inte kommit till nån vetskap om biljetterna utan ska kolla det till veckan.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På sätt och vis är pappa lik Josef. För han är också gudfar. Det betyder att om mina kusiners pappa dör så får vi bo i deras hus. De har Playstation."
Fredrik, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006