Söndag

Det blev ingen prommis idag. Istället så bytte jag däck på Mammas bil. Av mig själv med bara bilens domkraft på trottoaren utanför garaget i strålande solsken! Åkte till närmaste mack och fyllde på luft, det gick i jättemycket för det var bara ett kilo i varje ungefär Körde ut på större väg för att känna om det kändes bra, det kändes ganska bra. Åkte till affären för att köpa 5-56 för den tog slut och kände då på vägen att varenda liten sten på gatan kändes. Hmm Åkte till en annan mack för att kolla luften i däcken igen. Då var det 3 kilo i varje däck Så mycket är det ju inte ens i däcken på hojen! Efter att ha släppt ut luft så kändes det genast bättre när man körde.

Efter att ha inhandlat 5-56 och mjölk så kom Mamma på att vi kanske skulle åka till Plantagen och se om dom har RoundUp. Där var det jääääättemycket folk, alla skulle tydligen fixa i trädgården idag.

Efter detta så fick jag kaffe hos Mamma. Jag har inte druckit kaffe på hela veckan, jag har mycket mjölk i mitt kaffe och mjölk är ju inte så bra när man är förkyld. Det var faktiskt jättegott med kaffe idag

Mitt i fikat så ringde Lund, jag bad att få ringa henne när jag kom hem. När jag kom hem så ringde jag upp. Hon var lite lessen över sin svägerska. Hennes brorsa har det mycket gott ställt ekonomiskt men han har jobbat hårt för det, hans fru har kunnat vara hemma med barnen i 6 år. Tyvärr så tror frun att alla har det så. Lunds bil hade fått åka till verkstan för 2000:- och svägerskan tyckte att hon skulle gå och köpa en ny istället Typ som när man går och köper mjölk på Ica Tänk om man hade det så! *drömmer*
Vi pratade tills Lunds dotter blev trött och grinig och bestämde att vi hörs ikväll när ungarna somnat.

Jag har fortfarande inte fått åka hoj Mamma sa också att när det är fullmåne så blir det omslag i vädret. Det är fullmåne imorron tror jag Bara för att jag börjar bli nästan frisk och skulle kunna ut och åka. Asatråkigt!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Gud är gul. Han består av fjädrar. Han är som en diktator. Men han är en snäll diktator."
Holger, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006