Måndag

Pysselbesök idag. Och jag har glömt att säga till Lina. Jag får ringa henne när jag är klar där och fråga om hon är hemma. Känns jättelänge sen vi sågs nu. Inte varit och rusat runt på ÖB eller nåt sånt, inte köpt kylväskor, inte nåt liksom.

Jag är lite nervös inför pysselbesöket för dom har flyttat nu igen och jag ska leta upp nya stället. Karta har jag fått men det där med orientering gick alltid åt helvete i skolan.

Jag hade tänkt att jag skulle ta en prommis innan jag åkte iväg men jag fastnade vid datorn och pratade med en kompis på MSN. Jag har lite planer på att bygga om mitt mixerbord/vinylskivelagring. Ville helt enkelt ha lite synpunkter på min idé.

Idén består av köksskåp och en bänkskiva. Tyvärr så går kalaset loss på nästan 5000:- så det kommer inte ske under närmaste tiden. Men lite får man ju drömma
Synpunkterna jag fick var att jag inte bör ha högtalarna stående direkt på skivan för då kommer det skallra. Fick även tips om speglar. Min kompis sa också att det var lite 80-taligt men att det börjar komma tillbaka Jag hade ju tänkt mer funktion före design. I köksskåp i standardmått från IKEA går det in två rader med vinylskivor har jag mätt mig till och jag tror då att alla vinylar jag har får plats. Tur att jag inte har miljoner skivor. Och det är ju så att skivorna inte används dagligen utan vid fester och nostalgikvällar. Just nu står skivorna i backar och jag inser ju att det kanske blir lite svårare att hitta bland skivorna om de står i skåp, men det blir väldigt mycket mindre damm!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Eftersom Gud är osynlig kan han inte höra sin egen röst. Då är det väl inte så konstigt att folk inte förstår vad han säger, när han inte fattar det själv."
Sofie, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006