Fredag

Fredag den trettonde. Inte för jag tror nåt speciellt om det, det enda jag minns är att vi brukade vinna våra matcher i fotbollen när vi spelade fredag den trettonde.

Fastnade i ett avsnitt av "Du är vad du äter" med Anna Skipper igår. Hon är inte riktigt klok ju Igår skulle "offret" absolut inte dricka kranvatten.

Tänkte på en annan sak, hon dukar upp allt "offret" ätit under en vecka, mitt det bordet skulle se kul ut. Typ tre kilo wokgrönsaker, fyra kycklingfiléer, tre laxfiléer, havregrynsgröt och knäckemackor, kanske en portion köttfärssås. En hel del kaffe, cola och mest vatten. Kranvatten som tydligen INTE är bra Undrar hur mycket skäll jag skulle få för det

Idag är det lite städning som gäller, Mamma och jag ska åka till sopen med lite skit från trädgården. Lilla Mamma har även lovat att bjuda på mat, fast jag har fått bestämma vad vi ska äta

Kompletteringshandling behövs, jag glömde de där satans fryspåsarna igår igen!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Farfar är bra! När han är barnvakt slipper vi sova, för han glömmer det. Så somnar han i stället, och när han vaknar igen har han glömt det."
Kjetil, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006