Torsdag

Gårdagen blev inte nåt vidare Jag hade sååå ont i huvudet och inga värktabletter hemma. När man har så ont i huvudet att man kräks så är det inte nåt vidare och man känner sig inte speciellt kaxig.

Idag kände jag mig lite kaxigare och åkte och handlade. Åkte till självscanningsaffär eftersom det är så mycket smidigare. Handlade för en dryg femhundring och fick avstämning i kassan Avstämning innebär att dom kollar att man gjort rätt när man scannat så man måste plocka upp alla varor en extra gång, det sker inte så ofta. Senaste gångerna när jag fått avstämning så har jag haft typ fyra varor men idag hade jag ju hundrafyra. Allt stämde men det var ju lite jobbigt att packa upp och ner sådär.

Köpte lite hårinpackningar. Bland annat en från Gliss. Den testade jag direkt för det var en leave-in-variant. Luktade gott men jag vet inte om den fungerade speciellt bra. Får ta mig i kragen och komma iväg och handla på Kicks eller nåt snart. Missan är förespråkare av inpackningar, bäst att packa in ordentligt då när det är hon som ska klippa mig

Glad är jag, trots avstämningen, att jag handlade. Det blir lax till middag och det har jag inte ätit på nästan två veckor nu. Lax är ju så himla gottigt!

Mammsen berättade att om man äter fet fisk tre gånger i veckan så minskar risken att drabbas av Alzheimers, det hade hon läst i nån tidning. Nu är det ju så att min Pappa gillade fisk och åt det ofta och han hade Alzheimers i allafall. Ingen regel utan undantag. Jag ska försöka få i mig lax oftare och hoppas på att jag inte är ett undantag. Lax är gott!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Mormor säger att folk inte visar sunt snusförnuft i dag."
Beata, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006