Söndag

Ingenting blev som jag tänkt igår heller.

MrT kontaktades och den familjen var lite risig i magen efter en dålig grillning. Han sa dock att jag kunde ringa om jag behövde hjälp att dra upp Cajan så skulle han komma. Cajan var fortfarande död. Jag ringer MrT och då säger han bara: Inte nu!

Man blir ju galen

Det hela slutade ju självklart med att det var jag som mådde dåligt och fortfarande inte har nån frisk Cajan. Ringde och försökte förklara det för MrT, jag vet inte om han förstod, han sa att han förstod men det kan man ju inte lita på. Verkar som att man inte kan lita nånsin på honom att han ställer upp när det verkligen behövs.

Som tur var så var grannen hemma, en mycket trevlig man på dryga 80 år. Vi gjorde rent och ställde batteriet på laddning igen. Han sa att det skulle stå en natt till och om det inte går imorron så får jag åka och köpa nytt batteri. Jag fick dessutom lära mig hur man kollar om batteriet lever, en kunskap som säkert kommer till användning många gånger eftersom batteriet till motorcykeln är lite knepigt.

Skulle visa Missan en bild på hojen igår. Jag vet precis hur kuvertet som korten på hojen ligger i ser ut, bara att jag typ letade ihjäl mig utan att hitta det. Hittade till slut en bild som jag scannade in och skickade. Helt slut efter allt letande och dessutom så hittade jag ju massa foton på Majsan så jag grinade floder. Min gullemajs!

Lilla Majsan som lyckades försvinna två gånger när hon var hemma hos Mamma och Pappa. Första gången hon försvann så ringde Pappa och sa att hon var borta och att han lovade att han inte släppt ut henne. Då visade det sig att hon knölat in sig på extrabädden under bäddsoffan. Klurig liten tjej. Andra gången var det bara Mamma hemma. Mamma sa att hon var borta. Hon var inte borta utan hade lagt sig i pappas säng under ett lock till en kartong. Och så här såg hon ut sista dagen:

Åkte på affären och skulle kompletteringshandla fryspåsar men kom bort mig med vindruvor så jag glömde påsarna igen. Jag fattar inte att det ska vara så jäklans svårt att få hem såna. Men nästa affärsbesök, då ni!!!

Efter detta satt det fint att det blev 3-0 på Söderstadion!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Förr i tiden måste man ha respekt för läraren. Nu skriker vi bara hennes namn. Jag tycker det är bra att gå i skolan, men det är väldigt långt mellan rasterna."
Andre, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006