Måndag

Cajan lever!!!! Igår gick han igång!!! Woohoo!!!

När han nu gick igång så åkte jag och Mammsen till Ica Maxi och köpte mjölk, bara för att det är långt till Maxi. Under tiden kom vi på att vi skulle åka till Woody byggmarknad också, det gick inte så bra för dom stängde tre och vi var där strax efter tre. Det vi skulle ha på Woody är sopsäckar av papper, såna man kan ha kakel och skit i. Jaja, vi får åka en annan dag.

Och det bästa av allt med Maxibesöket var att jag kom ihåg att köpa fryspåsar!

Jag åkte och lämnade tillbaka batteriladdaren till befälhavaren. Fick lära mig att jag minsann ska kolla vattnet i batteriet! Det fick även fyllas på vatten för det var så pass lite i.

Cajan fick även lite styrservoolja i sig, jag tror han gillade det. Inte för att jag känner nån skillnad men han kanske gör det. Det var grannen som av nån anledning kollade i burken där man fyller på sånt och såg att den var typ tom. Härregyyyd så man måste hålla på och kolla saker i bilen!!! I snälla primeran som jag hade från att den var sprillans så behövde man aldrig oroa sig för nåt sånt. Jag tror att Cajan inte blivit speciellt väl omhändertagen av sina tidigare ägare, stackarn

Jag skulle ju ha upp Cajan så att jag kunde ta ut hojen. Igår fick jag allafall igång laddningen till det batteriet, självklart har jag glömt att ladda det nu när Cajan upptagit mina tankar. Min hoj som är sååå underbar!!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Det är otroligt så lite man uträttar, om man bara låter bli att försöka."
Pauline, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006