Onsdag

Igår ringde MrT och frågade om jag kom ihåg honom. Inte riktigt svarade jag. Han frågade om jag ville träffa honom denna vecka, och det vill jag ju, jag behöver hjälp med min parabol.

Vi skulle höras mitt på dan men det hade tydligen inte gått att ringa min telefon så vi hördes inte förräns middagstid. Åkte och handlade och sen skulle MrT äta för det hade han ju inte gjort hemma. Som tur var så hade han köpt frysta pizzor på affären. Han har absolut ingen kunskap vad gäller gasspis märkte jag, helt galet, killen är ju kock!!!

Jag har ju ingen som helst koll på hur lång tid och vad det ska vara för grader för att värma frysta pizzor så jag överlät det till honom, bad mistake!
MrT har ganska så nyligen börjat med glasögon och är inte så van vid det. Så han hade sett fel på graderna på ugnen och fått på 290° istället 225°.
Som tur var så klarade sig pizzan bra och även min ugn, enligt MrT var den till och med riktigt god.

Det primära med MrTs besök var att få parabolen stadig. Sen var det ju så mycket på tv så parabolfixningen kom inte igång förräns vid niotiden. Det låter lite när man håller på med det där så mina grannar blev nog som vanligt överlyckliga på mig!

Idag var det en riktig pappersdag i brevlådan. Deklarationen klar och resultatet blev mindre än 4000 minus. Även läskiga papper från försäkringskassan ramlade in i lådan, öppnade inte ens kuvertet utan la det bara till sidan.



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"På dagis tar de hand om de barn som blir över när föräldrarna går till jobbet."
Gustav, 6 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006