Torsdag

Nu har jag äntligen klippt mig!!!

Det behövde inte alls klippas så mycket som jag hade trott som tur var.

Cam med barn fick också klippa sig och Mini blev jättefin men nu nästan helt jämnlångt hår. Pyret blev kortklippt så att han ser ut som en kille igen.

Vuxna fick kaffe och vin och barn fick massor av kakor. Pyret hade konstant fullt i munnen tills han somnade och sov som en stock jättelänge. Jag tror att jag var den enda som drabbades av sockerchock.

Tack snälla Missan för en enormt trevlig eftermiddag!!!

Parabolen som ställdes in och fast igår visade sig vara ett riktigt nerköp. Ingen bild på tvn idag inte.

Ringde MrT men hans dotter fyllde ju år så han skulle dit. Efter det så hade han bestämt med grannen att dom skulle spela pååååker. När fasen ska jag få bild på tvn då???

Det som var en väldigt positiv överraskning idag var att MrT skulle på Huddinge på röntgen för sina njurstenar och att det från betalning tills att han var på väg hem tog 8 minuter!! Det är ju helt sjukt!!!! Men bra

Det var en himla tur att det gick så smidigt för honom på sjukhuset eftersom han knappt sovit nåt på natten. Egentligen så har han sig själv att skylla till stor del, han har haft ont i njurarna sen i söndags och ändå så vräkte han i sig en 200grams chokladkaka. Choklad är inte bra när man har njursten har Lina berättat. För säkerhets skull så fick han även ont i magen, killen har bråck på magmunnen också. Inte sådär himlans kul men vi hade mysigt.

Så nu ska jag bara vara deppad över att jag inte har nån bild på tvn. Sådeså!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"I verkligheten måste man jobba och jobba och gå i skolan och göra saker hela tiden. Men i fantasin kan man dansa och segla och sola sig. Fast inte förr i tiden för då hade de väldigt hårda tag som de måste hålla på med."
Selma, 8 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006