Fredag

Jag fick påpekat att jag hade ett stavfel här igår. Det har alltid varit så att jag låter alla fel vara kvar men nu så kunde jag bara inte låta bli att rätta till det. Skäms på mig!

Kexet har varit lite deppig över sin ekonomi. Vi pratade och räknade och nu kommer det nog nästan gå ihop sig för henne. Dumma tandläkare att vara så dyra!

Vi hann även med att avhandla avdelningen killar. Ett ämne som man trodde skulle vara lättare såhär efter 30 men det verkar bara bli värre. Man känner sig som värsta fjårtisen emellanåt.

Idag skulle vi då justera parabolen. MrT kom över vid femtiden. Vips så blev det bild men så fort han skruvade fast parabolen så blev det inte bild. Då kom vi på att kanske höjden på parabolen var fel så han lossade den och ändrade den en grad. Då blev det bild även på Eurosport som brukar vara lite svår här.

Då åkte vi och hämtade Iza för en prommis.

Prommisen gick hem till Mamma eftersom jag skulle lämna deklarationen där. Jösses vad det blåste!!! Till råga på allt så hade jag glömt hårsnodd. När vi kom hem till Mamma så såg hon inte ens att jag klippt mig för håret var ett stort burr mest.

Iza blev som vanligt inte ett dugg bortskämd av Mamma. Fast nu provade Mamma nya hemgjorda godisar på henne. Godisarna var uppskattade och Mamma fick nästan inte behålla plåstret som hon hade på fingret.

Idag ligger MrT på plus! Kändes jätteskönt att först få till parabolen, som jag verkligen behövde hjälp med, och sen prommisen med Iza som han inte behövt följa med på. Lite kuriosa är att han sa att han var helt slut efter promenaden, ändå gick vi inte så himla långt. Sammanlagt kanske vi var ute i en och en halv timme.

Puss till MrT idag!!



citat från "gud som haver barnen kär har du någon ull":

"Min farbror har förflyttats från ett jobb till ett annat. Han skulle nog helst ha velat slippa, men det blir så tråkigt för faster att ha honom hemma."
Rine, 7 år

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006